SERVICES

Totaalrenovatie

Is uw huis, woonst, kantoor of winkel toe aan een volledige opfrisbeurt, dan helpen wij u hierin graag verder. Ruwbouw, vloerwerken, technieken, isolatie, afwerking, schrijnwerk, schilderwerk, … Alles in 1 ervaren hand. Voor uw duidelijkheid. Voor uw gemoedsrust. U zal ondervinden dat u bij ons een zorgeloos traject zal doorlopen, van droom over ontwerp en via planning tot aan het eindresultaat. En dat allen voor een eerlijke prijs, binnen een afgesproken budget, en steeds overzichtelijk. Volgt u zeker ons stappenplan, tevens onze missie: Dream. Plan. Create.

Read More

Schrijnwerk/maatwerk

Bent u op zoek naar uw nieuwe keuken? Een dressing misschien? Of andere inrichting. Bij Pico Interieur vindt u de nodige kennis en ervaring om uw maatwerkproject te laten realiseren. Kasten op maat, of liever een standaard inrichting? Wij zijn concurrentieel en correct! Een geode detailbespreking, een voorlopige opmeting, duidelijke productieplannen of 3D-weergaves van uw kasten of keuken. Opnieuw, duidelijkheid voorop. Want wat voor ons een dagelijkse bezigheid is, is toch voor u een uniek moment!

Read More

Ruwbouw

Met onze vaste partners voeren wij uw uitbouw of nieuwbouw op onze gekende manier. Ook hier volgen we de lijn van de voorbereiding, om via de plannen en meetstaten van de architect een volledige en correcte prijszetting te voorzien. Van zodra u heeft beslist om met ons uw droombouw te realiseren, gaan we met u en uw architect in detail de uitvoeringsplannen voorbereiden. We reserveren meteen een plek in onze planning, om voor u duidelijkheid te scheppen. Op die manier kan u ook de nodige regelingen treffen en voorbereidingen maken.

Read More

Consultancy en projectmanagment

Bent u op zoek naar een ervaren projectleider, die voor u het proces kan begeleiden om u op die manier te ontzorgen? Heeft u nood aan een vertrouwenspersoon, die uw wensen en dromen in uitvoering begeleid?
Ook daarin heeft Pico voor u de perfecte formule, bekeken op maat van uw project.

Read More
nl_BENL